Fantastisk aften!!

Travle dage med højt humør!

Travl1 Travl2Dagene går hurtigt for tiden! Der er meget at se til, men jeg nyder det i fulde drag. Min tur til Bali nærmer sig, solen er begyndt at titte frem, dagene er blevet længere, forårsblomsterne er begyndt at springe ud, og man kan købe påskelinjer og hyacinter i alle supermarkeder… ah.. Dét er nu dejligt.

Timerne flyver afsted inde hos Impression PR! Der er meget at se til, men vi har det simpelthen så hyggeligt, og jeg lærer virkelig meget. Det er det fedeste praktiksted, jeg kunne forestille mig, og I skal nok komme til at høre meget mere om det!

Når jeg ikke er inde i showroomet, går mine dage med træning (jeg må jo prøve at få lidt bikini-body!), arbejde og pasning og hygge med min lille vuf og kæreste. Så ved I hvorfor, jeg kan være lidt fraværende på bloggen engang i mellem… Men glæd jer til i morgen: Herbert (min hund) har fødselsdag, så der er hundespam med de sødeste billeder af bomuldsbanditten! 😉

Nu vil jeg prøve den nye gelelak jeg har købt med den fine ferskenfarve! Jeg prøvede den på Christina forleden og synes virkelig, den er fin på. Senere tager jeg til sødeste Malene hos The Powder Room og får lavet fine vipper. En rigtig dulledag! Xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk aften!!