Mandagstip

4 dage til: Makeup tutorial

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 15.26.33

Skærmbillede 2016-01-24 kl. 16.21.28

1+2: Orange camouflage cream lægger jeg på det blå under mine øjne. Jeg er ret blålilla i øjenkrogen, men synes den orange farve camouflerer det ret godt! Ovenpå der lægger jeg min almindelige concealer med en svamp.

3: Jeg lægger studio fix i hele hovedet og ovenpå bronzing powder (med glitter) til at give lidt mere kulør.

4: Jeg lægger blush fra æblekinderne og trækker det ud langs kindbenene. Min highlighter lægger jeg over blushen og over brynet. Concealeren fra Tromborg laver jeg en streg med ned langs min næse og blender ud.

5+6: Min matte bronzer bruger jeg til contouring. Jeg bruger den gule, flade børste til at lave en lige linje, som jeg bagefter blender ud med blush-børsten. Derudover bruger jeg også bronzeren på den øverste del af panden.

7+8: Jeg lægger bronze eyeliner på den yderste 2/3 af den våde kant. Derefter bruger jeg øjenskyggen fra Clinique under øjet i yderkanten og blender det ud med den lille dut, som sidder på den anden eyeliner (ja, jeg købte kun eyelineren for at få den dut med) og forsøger at trække det lidt ud til cat eye.

9+10: Med den lyse børste lægger jeg paint pot på hele øjenlåget for at skabe den mest holdbare base. Efterfølgende lægger jeg den lyse MAC øjenskygge på hele låget og den med lidt glimmer fra Tromborg i øjenkrogen. Her bruger jeg den lille sorte børste til venstre. Den børste bruger jeg også, når jeg tager den mørkebrune, matte øjenskygge og lægger en streg i globelinjen, som jeg herefter blender ud med blending brush, som er den lidt større sorte børste. Jeg bruger en helt sort mat øjenskygge (ikke på billedet) og den skrå pensel til højre for at lægge “eyeliner” helt nede ved vippekanten samt forstærke cat eye-effekten.

11+12: Jeg bruger den nederste brynpen først: i den ene ende er der en liner, som jeg “forlænger” mit øjenbryn med. I den anden ende er der en lille pude med pulverfarve, som jeg fylder brynet lidt ud med. Herefter bruger jeg nogle gange Benefits gimme brow for at skabe lidt mere fylde i brynene og afslutter med brow gel fra MAC.

Dette bliver mit look på lørdag samt min yndlingslæbestift fra MAC i farven “cream in your coffee”, som er virkelig fin. I skal nok få det endelige look at se efter festen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagstip