Outfit of today

Makeup rutine

Jeg elsker makeup, ligesom så mange andre gør. Det er simpelthen det bedste, når jeg skal ud og sætter en time af til at dulle mig op – gerne med en lille gin tonic ved siden af! så slapper jeg rigtig af 😉

Jeg får lavet vipper månedligt af søde Malene fra The Powder Room på Vesterbro, som simpelthen er den bedste til at gøre det, hvis du spørger mig. Jeg begyndte at få lavet vipper for et lille års tiden siden for bare lige at prøve det, men det blev hurtigt en dyr vane, som jeg ikke kan leve uden nu. Jeg er også født med nogle meget korte, fine vipper, som ikke ser ud af meget, heller ikke når der er mascara på!

Vipperne gør jo hele min makeup rutine om morgenen lidt lettere og hurtigere. Nogle dage orker jeg ikke andet end lidt concealer, mineralpudder og bronzer, men så er der de dage, hvor jeg lige bruger lidt ekstra tid på det. På billederne er de ting, som jeg typisk bruger til daglig til et klassisk, neutralt look.

M1 M3 M2

Camouflage cream fra Makeup for Ever er super god, hvis man som jeg er lidt blå/lilla i øjenkrogen. De er komplementærfarver til hinanden (orange og blå), og derfor skjuler orange så godt den blålige tone.

Concealer fra MAC har været min favorit i mange år. Den gør bare lige det den skal.

Mineralpudderen fra Tromborg som er virkelig lækker og føles som ingenting på huden.

Bronzer fra MAC i en mat tone er perfekt til at skabe en mild contouring, der ikke ser for makeuppet ud. Sammen med blush’en fra MAC som er mild gammelrosa, skaber det et meget fint look. Og så lidt highlighter til sidst fra The Body Shop.

Til øjnene bruger jeg en eyeliner fra MAC i bronzefarvet, da jeg synes, at sort nogle gange kan blive lidt for hårdt og voldsomt at se på. To neutrale øjenskygger: Den lyse på hele låget og den mørke i globelinjen. Cliniqueøjenskyggen i bronze bruger jeg til at forstærke eyeliner-effekten som cat eye i yderkanten.

Mine bryn er meget vigtige for mig! Endelig har jeg fundet frem til de bedste produkter for naturlige og fyldige bryn. Jeg bruger en mørk øjenbrynsblyant fra MAC for at optegne formen og forlænge dem lidt i enden (det er bare som om, at mine bryn ikke rigtig vil vokse i længden). Derefter bruger jeg Benefits fantastiske produkt Gimme Brow – og WOW. Jeg anbefaler det produkt til alle, det er simpelthen så godt. Det er let og hurtigt at bruge og ser super naturligt ud. For at sørge for at brynene sidder hele dagen, afslutter jeg med MAC’s bryngele.

Et voila, så er jeg done 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of today