Nytårsforsæt #1

10 random facts about me

Her kommer 10 facts om mig!

  1. Jeg kan ikke sove uden at bruge tandtråd. Ligegyldig hvor fuld eller træt jeg end måtte være, kan jeg ikke klare tanken om, at der skal sidde madrester mellem tænderne.
  2. Hvis jeg har fundet et stykke tøj eller nogle sko, som jeg bare ikke kan leve uden, stresser jeg mega meget over at få det købt af frygt for, at det bliver udsolgt. Jeg har haft det sådan, siden jeg var lille, hvor min mor kl. 10 lørdag formiddag blev hevet i BR, så jeg kunne bruge mine lommepenge på noget legetøj, jeg ikke kunne undvære..
  3. Til min fødselsdag i november og juleaften vidste jeg, hvad alle gaverne var. Jeg havde faktisk selv bestilt dem for at sikre, at jeg fik det, jeg ønskede mest. Ja, mega kedeligt, I know but I like it!
  4. Hvis jeg har købt noget tøj, som jeg er virkelig glad for, kan jeg blive nervøs for at bruge det af frygt for, at det går i stykker eller bliver slidt. Og hvis jeg er VIRKELIG glad for det, køber jeg nogle gange to af det – muligvis i forskellige farver, men ikke altid. Helt åndssvagt…
  5. Det seneste år har jeg ELSKET camelfarvet tøj. Hvis farven poppede frem under internetshoppingen, røg tøjet (næsten ligegyldig udseende) i kurven.
  6. Jeg har en kæmpe kærlighed til Kim Kardashian og synes, hun er mega lækker og sej!
  7. Jeg er af den mening, at neglene er ens visitkort. Derfor bruger jeg gerne timevis på at ordne mine negle og kan glæde mig til at gøre det en uge i forvejen..
  8. Jeg ELSKER planlægning! og to-do lister! Jeg kan sagtens planlægge et halv år ud i fremtiden. Min veninde skal for eksempel giftes til sommer: har allerede kigget på mulige kjoler til mig og kan ikke vente med, at jeg (forhåbentligt) skal være med til al planlægning.
  9. Da jeg får lavet vipper hos søde Malene fra The Powder Room, er jeg meeeget sart over for dem. Hvis folk kommer for tæt på mine vipper, panikker jeg og udbryder: Pas på vipperne!! Tror min kæreste har hørt sætningen en gang eller to..
  10. Jeg eeelsker mad og vitterligt AL mad! Vi er madører i min familie, og virkelig mange af vores samtaler handler om, hvad vi har spist, eller hvad vi skal spise. Selv lige efter et overstået måltid taler vi gerne om, hvad vi skal spise dagen efter eller om en fantastisk ret, vi engang fik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt #1