1.juledag

Nytårsdrinken

Hey ladies!

Skal I til nytårsfest og mangler en virkelig lækker cocktail? Så har jeg fundet den! Mine nytårsplaner i år er meget voksne, jeg skal nemlig tilbringe aftenen med et vennepar, god mad og ikke mindst fantastiske og farverige drinks. Der skal ikke spares på noget! Så i den forbindelse havde jeg lyst til en ny drink. På Sticks’n’sushi har de en drink med en lakridspibe på toppen, og eftersom jeg elsker lakridspiber (har spist en hver dag i december fra min fantastiske Skipper Pipes julekalender), må det være et oplagt valg til en nytårscocktail. I går fik jeg indkøbt lakridspulver og sød lakridssirup fra Johan Bülow, og da jeg kom hjem, gik jeg i kast med at teste (nåh ja, nogen skal jo klare det hårde job ;)) Desværre nåede jeg ikke at få et billede, inden min kæreste havde taget den første slurk.. men lover at I får rigeligt fra nytåret!

Hindbærsirup

1 pose frosne hindbær

3-4dl sukker (smag til)

Vaniljekorn fra to vaniljestænger

ca. 1 dl vand

Skrab korn fra vaniljestængerne og bland med lidt af sukkeret. Hæld derefter alle ingredienser i en gryde og bring i kog. Lad det stå i 10-15 minutter og hæld eventuelt mere vand i hvis konsistensen bliver for tyk. Efter afkøling blendede jeg blandingen for at få færre kerner, men de kan også sies helt fra. Det er en smagssag.

Drink (1stk)

1 tsk lakridssirup (sød)

4cl lys rom

danskvand

lakridspulver

lakridspibe

3 tsk hindbærsirup

2cl limesaft

Bland lakridssirup med rommen til det er opløst. I en shaker hældes hindbær, limesaft og alkohol-lakrids blanding sammen med isterninger. Ryst godt. Hæld i et fint cocktailglas, top op med danskvand, drys lidt lakridspulver på og anbring lakridspiben på tværs af glasset. Voila og selv tak 😉 Virkelig en lækker drink!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1.juledag