Nytårsdrinken
Hey ladies!
Skal I til nytårsfest og mangler en virkelig lækker cocktail? Så har jeg fundet den! Mine nytårsplaner i år er meget voksne, jeg skal nemlig tilbringe aftenen med et vennepar, god mad og ikke mindst fantastiske og farverige drinks. Der skal ikke spares på noget! Så i den forbindelse havde jeg lyst til en ny drink. På Sticks’n’sushi har de en drink med en lakridspibe på toppen, og eftersom jeg elsker lakridspiber (har spist en hver dag i december fra min fantastiske Skipper Pipes julekalender), må det være et oplagt valg til en nytårscocktail. I går fik jeg indkøbt lakridspulver og sød lakridssirup fra Johan Bülow, og da jeg kom hjem, gik jeg i kast med at teste (nåh ja, nogen skal jo klare det hårde job ;)) Desværre nåede jeg ikke at få et billede, inden min kæreste havde taget den første slurk.. men lover at I får rigeligt fra nytåret!
Hindbærsirup
1 pose frosne hindbær
3-4dl sukker (smag til)
Vaniljekorn fra to vaniljestænger
ca. 1 dl vand
Skrab korn fra vaniljestængerne og bland med lidt af sukkeret. Hæld derefter alle ingredienser i en gryde og bring i kog. Lad det stå i 10-15 minutter og hæld eventuelt mere vand i hvis konsistensen bliver for tyk. Efter afkøling blendede jeg blandingen for at få færre kerner, men de kan også sies helt fra. Det er en smagssag.
Drink (1stk)
1 tsk lakridssirup (sød)
4cl lys rom
danskvand
lakridspulver
lakridspibe
3 tsk hindbærsirup
2cl limesaft
Bland lakridssirup med rommen til det er opløst. I en shaker hældes hindbær, limesaft og alkohol-lakrids blanding sammen med isterninger. Ryst godt. Hæld i et fint cocktailglas, top op med danskvand, drys lidt lakridspulver på og anbring lakridspiben på tværs af glasset. Voila og selv tak 😉 Virkelig en lækker drink!!!
Ingen kommentarer endnu